Denisa Dedu desemnată "The best star and player of Round 1"

Denisa Dedu şi-a adjudecat titlul de "DELO WOMEN'S EHF Champions League player of the round one", în urma evoluţiei admirabile din partida cu formaţia daneză Team Esbjerg, câştigată de echipa CSM Bucureşti cu scorul de 24-22 (13-8).
Handbalista română Denisa Dedu.
Handbalista română Denisa Dedu. (FRH/facebook)

Gruparea bucureşteană CSM Bucureşti ne-a bucurat duminică cu o frumoasă victorie obţinută în faţa echipei daneze Team Esbjerg, în prima partidă din cel mai competitiv şi prestigios turneu intercluburi din Europa - EHF Champions League, o evoluţie încântătoare la finalul căreia "Tigroaicele" pregătite de Adrian Vasile au arătat cât sunt de periculoase.

În urma acestei partide, handbalista română Denisa Dedu, goalkeeper-ul echipei CSM Bucureşti, a fost nominalizată la titlul de "DELO WOMEN'S EHF Champions League player of the round one", alături de alte două sportive de top - Heidi Loke de la formaţia Vipers Kristiansand, respectiv Alja Varagic de la RK Krim Mercator.

În urma anchetei realizate pe contul de Facebook al competiţiei, reprezentanta noastră - aflată la primul ei meci într-o competiţie de aşa anvergură şi care a contabilizat 16 mingi parate din 38 de şuturi, cu un procentaj de 42%, a avut câştig de cauză.

Etapa următoare CSM Bucureşti va întâlni pe 11 octombrie formaţia Rostov pe Don.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport