Deputat FDGR după derapajul lui Bădulescu: O nouă mizerie marca PSD. Domnule Ciolacu, ăsta e “noul” PSD?

Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România
Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (facebook.com/ovidiuvictor.gant)

Ovidiu Gant, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, a catalogat drept o „nouă mizerie marca PSD” gestul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, de a posta pe Internet o poză modificată cu preşedintele Klaus Iohannis astfel încât acesta să semene cu Adolf Hitler.

„O nouă mizerie marca PSD: mâna dreaptă a prim-vicepreşedintei Firea când era la Primăria Capitalei, numitul Bădulescu, postează o fotografie a Preşedintelui României cu mustăcioară şi banderolă”, a precizat Gant pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Badulescu
Postarea lui Badulescu (Facebook)

De asemenea, deputatul l-a întrebat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, dacă îi place “noul” Partid Social Democrat, făcând referire la promisiunile unor pesedişti cu greutate de a restructura partidul, de a-i repara imaginea pătată şi de a recâştiga încrederea românilor.

„Cât vor mai continua aceste porcării?”, a conchis Gant.

Remarcile tăioase ale deputatului FDGR vin în contextul în care Aurelian Bădulescu a publicat pe pagina sa de Facebook imaginea modificată cu preşedintele Iohannis, alături de următorul mesaj:

„Iohannismul – totul împotriva românilor. Klaus Iohannis doreşte întreaga putere. Calcă pe morţi. Scrâşneşte din dinţi. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală şi acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat şi dat la câini din limuzina prezidenţială.

Citiţi programul de guvernare al PNL. Pensii mărite la Sfântu’ Aşteaptă. Bani pentru IMM-urile româneşti, doar pe hârtie. Fiţi vigilenţi! Pregătesc marea cotropire a ţării cu multinaţionalele! Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finanţare nerambursabilă pentru companiile româneşti din HORECA. Nimeni nu a primit nicio firfirea din cele 1,2 miliarde de euro, program învelit pompos sub numele de granturi.

Pentru a controla tot ce mişcă în ţara asta, Iohannis are nevoie de o justiţie la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulţumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de şantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea şi să extragă din spaţiul public pe cei care mai apără şi ţara.

Dacă vreţi o definiţie, Iohannisismul e acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranităţii naţionale. Aceasta vizează punerea la dispoziţia cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane şi naturale a României. Pe înţelesul tuturor Iohannisismul e predarea ţării la cheie. Adică românii să rămână servitorii Europei, iar companiile străine să prospere pe teritoriul nostru naţional, dând salarii de mizerie.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne