Deputat PNL, acuzaţii grave: PSD ameninţă asistaţii social că le taie ajutoarele dacă n-o votează pe Dăncilă

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Deputaul PNL Gigel Ştirbu a acuzat, vineri, PSD-ul condus de Viorica Dăncilă că aplică "practici murdare" populaţiei din judeţul Olt înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

"Asistaţii social sunt chemaţi la primăriile din judeţ pentru a li se face o verificare a cărţilor de identitate cu privire la valabilitatea acestora şi a se vedea dacă cetăţenii au aplicat pe actul de identitate timbrul autocolant cu menţiunea 'votat' care să ateste că au participat la primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019. De asemenea, pe această cale, cetăţenilor asistaţi social din judeţul Olt li se aduce la cunoştinţă de către reprezentanţii PSD din primării că, în cazul în care aceştia nu se vor prezenta la urne şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi nu vor alege Viorica Dăncilă, nici nu vor mai beneficia de ajutoarele sociale. Acesta este modul în care poate convinge PSD-ul românii să iasă la vot şi aşa sunt ajutaţi să discearnă ce este bine pentru viitorul acestei ţări: ameninţaţi că vor trece de la faza de sărăcie lucie la sărăcie absolută", a declarat Gigel Ştirbu.

Liderul PNL a precizat că judeţul Olt este "captivul PSD în ultimii 30 de ani, se afltă în topul judeţelor la numărul de asistaţi social, corupţia este la nivel înalt întinsă peste instituţiile statului şi investiţiile de orice fel lipsesc cu desăvârşire la nivelul judeţului Olt cât timp banii publici sunt gestionaţi de baronii PSD".

"Eu înţeleg că d-na Dăncilă, uitându-se cu disperare la ceasul ei de doar 5000 de euro, vede că timpul trece extrem de repede în defavoarea ei în această campanie electorală, dar cât de josnic să fii încât să ameninţi oamenii, care abia trăiesc de pe o zi pe alta, cu tăierea unicei lor surse de venit?! Iubiţi mult românii, se vede!", a conchis Gigel Ştirbu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne