Deputat PSD îi aduce osanale lui Vladimir Putin. Postează inclusiv poze cu liderul autocrat de la Kremlin

Vladimir Putin in vizita la un centru medical din Moscova
Vladimir Putin in vizita la un centru medical din Moscova (Facebook - Razvan Rotaru)

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj admirativ la adresa preşedintelui rus Vladimir Putin, însoţit de două fotografii ale liderului rus. Social-democratul îl dă ca exemplu pe liderul de la Kremlin pentru modul cum pare că gestionează criza epidemiei de Covid-19.

Social-democratul îl laudă pe Putin pentru simplul fapt că ar fi vizitat un centru medical din Moscova unde sunt trataţi pacienţii, „a stat de vorbă cu ei şi s-a arătat interesat de condiţiile în care se află aceştia”.

În opinia pesedistului, România ar avea nevoie de un preşedinte aşa de „responsabil” precum Vladimir Putin.

Vladimir Putin in vizita la un centru medical din Moscova
Vladimir Putin in vizita la un centru medical din Moscova (Facebook - Razvan Rotaru)

Redăm mai jos mesajul lui Rotaru:

„Model de Preşedinte!

În plină pandemie, preşedintele rus, Vladimir Putin a mers personal în centrul medical din Moscova, unde sunt trataţi pacienţii de coronavirus, a stat de vorbă cu ei, cu personalul medical de acolo şi s-a arătat interesat de condiţiile în care se află aceştia. Deşi, primarul Moscovei a declarat că focarul din Capitala rusă este mult mai grav decât au arătat estimările iniţiale.

Putin le-a mulţumit cadrelor medicale şi i-a asigurat de tot sprijinul său.

Deci, se poate!

Frumos ar fi fost să vedem şi în România, un preşedinte responsabil şi pentru care, soarta cetăţenilor să fie o prioritate”, a fost mesajul lui Rotaru.