Deputatul PSD Titi Holban, condamnat pentru trafic de influenţă

Deputatul PSD Titi Holban a fost condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar de trafic de influenţă.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat miercuri, în mod definitiv, pe deputatul PSD Titi Holban, la trei ani închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă.

Potrivit procurorilor DNA, în ianuarie 2014, Titi Holban a promis unui denunţător, în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranşe, că va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca aceasta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcţie de conducere la una dintre Direcţiile Regionale Antifraudă.

Intervenţia viza ca societatea administrată de un apropiat al denunţătorului să nu fie sancţionată în urma controlului efectuat de această instituţie.

Deputatul a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în iulie 2014 pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne