Despre înşelătoria climatică promovată de elitele globaliste: "Dacă vrei să controlezi oamenii, trebuie să controlezi CO2"

(zerohedge.com)
D.B.
11.02.2024

În timp ce protestele fermierilor fac ravagii în Europa, deputatul olandez Rob Roos stă de vorbă cu Del Bigtree de la The HighWire despre înşelătoria climatică promovată de elitele globaliste radicale din lumea occidentală pentru a deţine mai multă putere şi control, relatează Zero Hedge.

"Ei [elitele] merg împotriva valorilor familiale. Ele merg împotriva hranei naturale. Ele merg împotriva libertăţii - pentru că dacă trebuie să cumperi o maşină electrică, sunt aproape de două ori mai scumpe. Iar oamenii nu pot cumpăra aşa ceva - nu este vorba despre maşină - este vorba despre faptul că nu poţi merge nicăieri şi trebuie să depinzi de transportul public", a explicat Roos.

Roos a adăugat că "este vorba, de asemenea, de digitalizare - ceea ce vedem este identitatea digitală şi moneda digitală a băncii centrale - totul se referă la o nouă formă de comunism".

"Dacă vrei să controlezi oamenii, trebuie să controlezi CO2, pentru că tot ce facem în viaţă - respirăm, trăim, călătorim, mâncăm - are legătură cu emisii de CO2. Şi dacă poţi controla CO2, poţi controla oamenii", a declarat Roos.

El a mai explicat că un control final vine atunci când globaliştii conectează identităţile digitale ale oamenilor la moneda digitală a băncii centrale.

Bigtree a răspuns: "O mare parte din această [preluare a Occidentului de către globalişti] a fost într-adevăr accelerată în timpul COVID". El a subliniat că WEF a catalogat epoca Covid ca fiind "Marea Resetare".

Am citat 1.600 de oameni de ştiinţă, inclusiv doi laureaţi ai premiului Nobel, care au declarat într-o scrisoare: "Nu există nicio urgenţă climatică". Dar, sub pretextul unui dezastru climatic iminent, elitele globaliste, ONG-urile, guvernele, politicienii, mega-corporaţiile şi, bineînţeles, mass-media moştenite împing frica de climă pentru a introduce o resetare a societăţii.

Cea mai importantă replică care trebuie reţinută din interviul lui Roos este: "Dacă poţi controla CO2, poţi controla oamenii. "

Aşadar, data viitoare când vă veţi simţi îngrijoraţi de politicienii progresişti radicali şi de miliardarii necinstiţi, precum Bill Gates, care pledează pentru politici "verzi", să vă întrebaţi: Aceste noi politici au ca rezultat o pierdere a libertăţilor?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor