Detalii revoltătoare: Din casă se auzea fata strigând "Lasă-mă, că mă omori!". Poliţia ar fi aşteptat mandat în faţa curţii

Criminalul din Caracal
Criminalul din Caracal (Mediafax)

Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani care a fost răpită la ocazie în Olt şi, se pare, ucisă cu sânge rece de un criminal în serie, reuşise să sune la 112 şi să dea detalii despre locul în care se afla, însă oamenii legii nu au intervenit în timp. Detaliile acestui caz sunt pur şi simplu revoltătoare.

Principalul suspect este, reamintim, un fost mecanic auto din Caracal pe nume George Dincă, tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii şi soţia sunt în Italia.

"Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri", a declarat o sursă pentru Adevărul.

Aceeaşi sursă a dezvăluit o informaţie de o gravitate extremă:

"Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu butoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţa la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie".

Un alt detaliu important: poliţiştii, care au intervenit după circa 19 ore de când a sunat fata, dau vina pe Serviciul de Telecomunicaţii Speciale că ar fi localizat greşit apelul. Se pare că aria de localizare ar fi fost de 3 kilometri. În replică, STS susţine că "nu identifică locul telefonului şi nici celula operatorului de telefonie prin care se efectuează apelul. Toate aceste informaţii sunt furnizate de către furnizorul reţelei publice mobile de telefonie la iniţierea apelului, sub forma unor sectoare de cerc şi sunt disponibile la nivelul operatorilor şi dispecerilor implicaţi în gestionarea cazului".

Fostul mecanic auto este suspectat că ar fi măcelărit şi o altă adolescentă din Craiova, dată dispărută din luna aprilie, când a plecat cu ocazia din comuna Dioşti, spre Caracal.

În urma percheziţiei anchetatorii au descoperit zeci de fragmente de oase, saci cu carne în frigider, despre care se presupune că ar fi umană, precum şi haine şi bijuterii ce ar aparţine celor două fete.

Potrivit unor surse care participă la anchetă, se conturează ipoteza că bărbatul le tranşat pe adolescente în pridvorul casei, după care le-ar fi descompus resturile umane cu acid scos din bateriile unor autoturisme. Resturile din corpurile victimelor ar fi fost înhumate în gropi pe suprafaţa celor 1.500 de de metri pătraţi ai proprietăţii, gropi ce au fost betonate ulterior.

Întreaga curte a fost excavată în cursul zilei de vineri cu utilaje aduse de anchetatori în vederea cercetărilor. Sub casa suspectului a fost descoperit şi un buncăr, unde îşi ascundea ustensilele cu care şi-ar fi tranşat victimele.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că suspectul Gheorghe Dincă nu recunoaşte nicio faptă de natură penală în faţa anchetatorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne