Din puşcărie, la primărie. Cherecheş ales în fruntea oraşului Baia Mare cu 70%

(Captură Foto)

Ajuns după gratii în arest preventiv după un flagrant de luare de mită, Cătălin Cherecheş, candidat din partea Coaliţiei pentru Baia Mare, câştigă postul de primar cu un procent estimat de aproximativ 70% potrivit unor exit-poll-uri, relatează B1 TV.

Mulţumit de rezultatele votului, Cherecheş le mulţumeşte pe Facebook celor care "cu demnitate şi curaj" au apărat oraşul şi îi invită "pe toţi cei care au rătăcit, pe toţi cei care au avut mintea sau sufletul umbrite de răutate izvorâtă din patimă politicianistă" întâi la dialog şi apoi la muncă.

"Acum, prin votul vostru, prin încrederea care mă onorează, împreună cu voi, mă întorc mult mai puternic şi mai hotărât să muncesc pentru Baia Mare şi pentru Maramureş. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu o familie mare şi numeroasă, familia băimărenilor adevăraţi.", scrie edilul.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, rămâne după gratii în dosarul în care este acuzat de luare de mită, au decis, în mod definitiv, judecătorii Curţii de Apel Cluj.

Reamintim că pe 3 iunie instanţa a menţinut astfel contestaţia la măsura arestării preventive formulată de Cherecheş, care a trăit emoţiile alegerilor de după gratii.

Pentru a afla mai multe detalii despre dosarul lui Cătălin Cherecheş intraţi aici.