Dinamo Bucureşti - CFR Cluj 0-0, în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal

Cele două grupări au terminat indecis duminică seara pe Stadionul Dinamo, scor final 0-0, un duel la care ceferiştii au cerut două penalty-uri iar dinamoviştii, unul.
Dinamo - CFR Cluj 0-0 în etapa a 16-a a Ligii I  de fotbal.
Dinamo - CFR Cluj 0-0 în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj nu au reuşit să înscrie nici un gol, duminică seara, pe Stadionul Dinamo, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. Cele două formaţii s-au anulat reciproc, deşi pe parcursul duelului au fost câteva ocazii care ar fi putut schimba soarta meciului.

"Am jucat cu Dinamo, o echipă bună, care joacă bine acasă şi care a făcut spectacol cu Viitorul şi Gaz Metan. Era important să nu facem greşeli şi cadouri. În finalul primei reprize, Dinamo a avut acea bară. Noi am cedat, iar ei au venit peste noi. Dacă marcau acolo, era greu să revenim. În repriza a doua noi am jucat mai bine. Nu ţin minte să aibă Dinamo vreun şut. Echipa a reacţionat bine. Am avut 3-4 ocazii clare, dar şi un penalty la faultul asupra lui Păun. Dar nu putem critica arbitrajul pentru că a fost un meci greu", a comentat Dan Petrescu, tehnicianul grupării din Gruia la Look Sport.

Campioana ediţiei precedente a avut o şansă mare de a înscrie în debutul reprizei a doua, prin Mario Rondon (55), acesta trimiţând mingea cu capul din trei metri direct în braţele portarului Riccardo Piscitelli.

"Am jucat bine în prima repriză. În repriza a doua a început să fie frică de rezultat. A fost un meci dificil pentru noi. CFR Cluj este o echipă bună. Noi nu am vrut să pierdem azi! Asta a fost foarte important pentru noi. Cred că rezultatul este bun în aceste condiţii.

Sper ca la meciul următor să jucăm mai bine. Totuşi, am făcut egal cu CFR. E un rezultat bun pentru noi, mai ales că CFR nu a marcat. Avem un drum dificil până în play-off. Fiecare meci e greu. Trebuie să jucăm mai bine şi să urcăm în clasament", a declarat la rândul său Dusan Uhrin.

Cel mai aproape de gol a fost dinamovistul Robert Moldoveanu, care a reluat cu capul din 6 metri, dar goalkeeper-ul Giedrius Arlauskis a fost atent reuşind să trimită mingea în transversală (42).

În urma acestui rezultat CFR Cluj mai are doar 4 puncte avans faţă de FCSB, care se află pe locul 5 acum, două faţă de Viitorul şi trei peste Astra şi Craiova, care sunt la egalitate.

Dinamo este acum pe 9, cu 21 de puncte la activ, la egalitate cu Poli Iaşi.

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - D.Ciobotariu, M.Popescu, Puljic, Corbu - Mrzljak, Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Perovic.

CFR Cluj: Arlauskis - Susisc, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Păun - Costache, Rondon, M.Pereira.

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport