Dincă, noi mărturisiri despre uciderea Alexandrei şi Luizei. Avocatul: A crezut că sunt prostituate

Criminalul din Caracal
Criminalul din Caracal (Mediafax)

Gheorghe Dincă ar fi crezut că Luiza şi Alexandra, cele două adolescente pe care a mărturisit că le-a ucis sunt prostituate, a declarat avocatul suspectului, Claudiu Lascoschi. Mai mult, Dincă a susţinut că Luiza, tânăra de 19 ani, l-a însoţit de bună voie şi că pe ea n-ar fi violat-o.

Avocatul a mai precizat că, în ciuda informaţiilor care vehiculează un număr mai mare de victime, Dincă susţine că a ucis două fete.

„El a negat vehement că ar exista mai mult de două victime”, a declarat avocatul la Realitatea TV.

Avocatul a mai susţinut că Dincă a ucis-o pe Alexandra după ce a văzut că aceasta a vorbit la telefon.

„A văzut telefonul aprins. Aşa declară el. Şi-a dat seama că a sunat pe cineva şi acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea şi a lovit-o şi ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (...) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare şi să ia nişte medicamente pentru Alexandra, că se simţea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.

Cât despre Luiza, avocatul a declarat la Antena 3 că a luat-o de la autostop, că fata a venit cu el acasă de bunăvoie şi că a murit după ce a căzut în urma unei lovituri.

„El a declarat că ar fi ucis-o şi pe ea (Luiza n.r.), doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu îşi aduce aminte. Deşi s-a insistat, susţine că nu-şi aduce aminte. Cu Alexandra, situaţia este clară, dar în ceea ce priveşte pe Luiza, nu este încă lămurită situaţia, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaşte două omoruri. Adică două fapte. (...) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se ştie în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei. (...)

El susţine că a luat-o, nu ştiu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut şi a decedat. (...) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce priveşte aflarea adevărului. El susţine că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susţinut”, a explicat avocatul, citat de Mediafax.

Revenind la Alexandra, Dincă a recunoscut că pe ea a violat-o.