Directoarea de comunicare a taberei Clinton, îngrijorată de publicarea unor noi emailuri compromiţătoare

Campania prezidenţială a lui Clinton ar putea suferi o nouă lovitură în cazul în care Wikileaks va publica o nouă tranşă de emailuri ale democraţilor. Această temere a fost împărtăşită şi de directorul de comunicare al campaniei lui Hillary Clinton.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. (Captură Foto)

În weekendul care a trecut, Wikileaks a postat o serie de emailuri ce aparţin mai multor membri ai Partidului Democrat, ruinând orice speranţă pentru o dezbatere civilizată la Convenţia Naţională Democrată din Philadelphia. După acestea, directoarea campaniei lui Hillary Clinton pare să fie chiar mai îngrijorată în legătură cu ceea ce va fi divulgat în continuare.

Jennifer Palmieri, directorul de comunicare al campaniei prezidenţiale a lui Hillary Clinton a declarat reporterilor recent:

“Materialele publicate de Wikileaks au urmărit în mod evident să ne afecteze convenţia şi nu cred că au terminat. Aşa operează ei. Nu putem şti, dar aceasta este o parte a motivului pentru care am dorit ca oamenii să înţeleagă de ce credem că ruşii s-ar afla în spatele acestei situaţii. Oamenii trebuie să înţeleagă – atunci când au loc aceste scurgeri – pentru ce sunt ele proiectate să facă”.

Palmieri a adăugat că, de fapt, campania lui Clinton nu este îngrijorată în privinţa securităţii propriilor emailuri. “Suntem siguri că poporul american va fi liniştit după ce investigaţia FBI a arătat cât de sigur a fost contul de email al lui Hillary.”

Comentariile lui Palmieri au avut loc în timp ce democraţii se pregăteau să o desemneze în mod oficial pe Clinton în calitate de candidat democrat pentru cursa prezidenţială, devenind astfel prima femei nominalizată de unul dintre cele două partide politice majore pentru alegerile prezidenţiale.

Conform website-ului Zero Hedge, campania lui Clinton ocupă cam prea mult timp pentru promovarea unei poveşti legate de implicarea ruşilor, mergând până într-acolo încât să ceară prietenilor lui Hillary din FBI să investigheze chestiunea, adăugând că problema nu va dispărea peste noaptea. Zero Hedge consideră că Jennifer Palmieri ştie mai multe decât a lăsat să se vadă.