Director interimar la CJ Iaşi iese pe locul 2 la examenul pe care el însuşi l-a organizat şi la care nu avea niciun adversar

Iogen Gânju
Iogen Gânju (Reporteris.ro)

Un director interimar al Biroului pentru Gestionarea Patrimoniului din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi a încercat să-şi securizeze postul, organizând un concurs la care a fost singurul participant. Cu toate acestea, Iogen Gânju a picat examenul, relatează Reporteris.ro.

Gânju ocupă de 4 ani funcţia de director tehnic al Consiliului Judeţean Iaşi, dar este interimar.

Potrivit sursei citate, pe 30 mai, Gânju a semnat trei documente în serie: bibliografia, tematica şi atribuţiile şefului Biroului Gestionarea Patrimoniului. Documentele au număr de înregistrare consecutiv şi se află în arhiva electronică a instituţiei.

Pe 19 iulie, Gânju şi-a depus dosarul pentru a ocupa postul pregătit din postura de şef, iar pe 25 iulie, unicul dosar, al său, a fost declarat admis, comisia considerând că îndeplineşte cumulativ condiţiile.

Pe 1 august a avut loc proba scrisă, cu bibliografia decisă de acesta, şi a picat, cu 68.80 puncte, în condiţiile în care nota minimă era de 80 de puncte, fiind funcţie de conducere, mai precizează Reporteris.ro.

“Nu vreau să comentez, nu am eu atribuţii pe această linie, avem departament de comunicare la CJ”, a spus Gânju, întrebat în legătură cu acest concurs.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne