Discursul lui Zelenski difuzat la televiziuni din Sevastopol şi din regiunile ruseşti Belgorod şi Krasnodar

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski (Captură YouTube)

Un discurs al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost difuzat în oraşul Sevastopol şi în regiunile Belgorod şi Krasnodar din Rusia, relatează Novaya Gazeta, citând mai multe canalele locale de Telegram.

"În Sevastopol, ceva s-a defectat la canalul TNT la televizor! Şi a apărut un videoclip cu discursul lui Zelenski. Ce s-a întâmplat?", se arată într-un mesaj postat pe canalul de Telegram CHP_Sevastopol.

Judecând după videoclipurile publicate de canalul Telegram, "problema" a apărut nu doar pe canalul de televiziune TNT, ci şi pe canalul de televiziune STS.

Un alt canal de Telegram, Underground Belgorod, a precizat că discursul lui Zelenski a fost difuzat pe mai multe canale de televiziune în acelaşi timp.

"Cititorii noştri ne spun că în jurul orei 16:20 [ora locală], transmisia mai multor canale de televiziune a fost întreruptă de discursul preşedintelui ucrainean", scrie un alt canal Telegram din Belgorod, Jest Belgorod.

În discursul său, Zelenski a susţinut că Ucraina va prelua controlul asupra teritoriilor care îi aparţin.

Deocamdată nu au existat comentarii oficiale pe această temă.

Piratarea canalelor de televiziune ruseşti a avut loc cu ocazia zilei de naştere a preşedintelui ucrainean, care a împlinit miercuri 45 de ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe