DNA dezminte că Dăncilă a fost chemată la audieri

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) dezminte categoric, printr-un comunicat oficial de presă, informaţia potrivit căreia prezidenţiabila PSD-ului ar fi fost citată vineri într-un presupus dosar de corupţie.

"Referitor la informaţiile vehiculate în spaţiul public care acreditează ideea că un candidat la Preşedinţia României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informaţii sunt FALSE", transmite DNA.

Dezminţirea DNA vine în condiţiile în care, cu doar câteva ore înainte de dezbaterea anunţată de Viorica Dăncilă, stiripesurse.ro a susţinut că prezidenţiabila ar urma să fie chemată vineri la audieri, în urma unei plângeri depuse de Tudor Iacov, reprezentantul asociaţiei de tenis CS Triumf 2000 Craiova. Plângerea respectivă l-ar viza şi pe afaceristul Ion Ţiriac.

Mai amintim că în ultima perioadă Dăncilă s-a autovictimizat permanent, încercând să acrediteze ideea că Iohannis ar vrea să îi deschidă dosar după ce ea a insistat pentru o dezbatere faţă în faţă cu el.