DNA ridică documente de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei (SURSE)

Directia Nationala Anticoruptie (DNA)
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) (Epoch Times România)

Procurorii Secţiei I din DNA ridică documente şi computere în acest moment de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, a anunţat G4Media.ro, citând surse judiciare. Este vorba de cercetări făcute într-un dosar in rem, însă, în acest moment, nu sunt cunoscute detalii.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri erau bănuiţi că ar fi furnizat presei imaginile de la întâlnirea dintre fostul şef al Poliţiei Române Liviu Vasilescu şi liderii clanului Duduienilor, înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

“E foarte bine că se fac cercetări. Şi în urmă cu 4 ani un coleg de al nostru a fost anchetat de DIICOT în urma unei plângeri şi s-a dat apoi clasare”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre poliţişti.

De asemenea, potrivit unor informaţii de presă, există o intenţie la nivelul Poliţiei Capitalei de a reorganiza Serviciul Omoruri. Fostul şef al Serviciului Omoruri, comisarul-şef Radu Gavriş, a fost detaşat din funcţia de adjunct al Poliţiei Capitalei la IPJ Harghita, fiind suspectat că a dat publicităţii imagini de la întâlnirea şefilor Poliţiei cu interlopii.

Articolul complet aici.