Doi elevi de liceu din Ploieşti, împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile

Foto
Foto (ziarulincomod.ro)

Doi adolescenţi au fost împuşcaţi în cap, marţi după-amiază, cu un pistol cu bile, în faţa liceului UCECOM din Ploieşti. Cei doi au fost duşi la spital, prezentând traumatisme cranio-cerebrale, relatează Ziare.com.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, victimele sunt doi băieţi în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 13.30.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşti, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.

Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor. La faţa locului se află echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei", a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne