Donald Trump: "fără această media mincinoasă Hillary n-ar fi aleasă nici îngrijitor de câini"

După a doua dezbatere directă, un Donald Trump dezlănţuit tună împotriva lui Hillary Clinton dar şi a mass media "necinstite"
Donald Trump, la mitingul electoral din Mohegan Sun Arena în Wilkes-Barre
Donald Trump, la mitingul electoral din Mohegan Sun Arena în Wilkes-Barre (DOMINICK REUTER/AFP/Getty Images)

Luni, 10 octombrie la o zi după cea de-a doua dezbatere prezidenţială directă, la un miting electoral din Wilkes-Barre, Pennsylvania, un Donald Trump dezlănţuit a fost primit în ovaţiile a peste 10 mii de persoane.

Trump a schimbat tactica electorală după retragerea în masă a sprijinului electoral dat de unii dintre liderii republicani, devenind "neinhibat". După scandalul iscat de publicarea unei înregistrări audio compromiţătoare, săptămâna trecută, numeroşi lideri republicani şi-au retras în masă sprijinul pentru Trump, lăsându-l pe outsiderul politicii americane să gestioneze singur situaţia de criză, cu câteva zile înainte de a doua rundă de dezbatere directă televizată.

Aparent, evoluţia republicanilor l-a radicalizat pe Trump, care a intrat în dezbatere cu 4 femei care îl acuză pe Bill Clinton de viol, pe care le-a aşezat în primul rând, în faţa lui Hillary Clinton. În timpul dezbaterii Donald Trump a afirmat de mai multe ori că Hillary Clinton "ar fi trebuit băgată la puşcărie" pentru încălcarea regulilor privind securitatea informaţiilor în Departamentul de Stat.

La mitingul din Pennsylvania, în faţa mulţimii care exhiba un evident sentiment anti-sistem, miliardarul american, care a anunţat că este "eliberat de cătuşe", a devenit anti-sistem, lansând o tiradă împotriva lui Hillary Clinton, dar şi a mass media americană, învinuită de subiectivism şi muşamalizări în favoarea clanului Clinton.

"Trebuie să facem astfel încât această alegere să nu ne fie luată, să nu ne fie furată. Toată lumea ştie despre ce vorbesc. Iar această mass media coruptă - este mai coruptă decât Crooked Hillary... Va spun, sunt atât de necinstiţi ... Fără media Hillary Clinton nu ar putea fi aleasă nici măcar îngrijitor de câini" a mai opinat magnatul american, în ovaţiile mulţimii care scanda "CNN pute".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe