Dorinţă şocantă. Nu doreşte prezenţa copiilor, a ginerelui şi a soţiei la înmormântare. Este scris expres pe un afiş funerar

Lumanare.
Lumanare. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

“Defunctul nu doreşte ca la la propria înmormântare să fie prezenţi copiii, ginerele şi soţia”. Aşa scrie, clar şi dur, pe afişul funerar al unui bărbat italian de 74 de ani din Faleria, o comună în provincia Viterbo, Lazio, a cărui înmormântare a avut loc vineri dimineaţă, 9 februarie, în biserica San Giuliano.

(screenshot via @ViterboToday)

O cerere fermă a bărbatului care, pentru a fi sigur că ultima sa voinţă este respectată, a pus-o chiar pe necrologul afişat în oraşul din provincia Viterbo, ceea ce, evident, nu a trecut neobservat. Nu se cunosc motivele care au stat la baza unei decizii atât de extreme.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani locuia în Ardea (Roma) şi, înainte de a se stinge din viaţă, a contactat o agenţie funerară din Aprilia, în provincia Latina. Conform celor relatate de această firmă, contactată de ViterboToday, reiese că bărbatul îşi organizase funeraliile până în cele mai mici detalii: de la afişul funerar cu menţiuni speciale, care era dorinţa sa expresă, până la transferul la Faleria.

“Acest lucru este considerat o mulţumire”, se arată în partea de jos a necrologului. Probabil că această frază este adresată şi soţiei, copiilor şi ginerelui său pentru că nu s-au prezentat.