Două femei lovite de patronul unei firme din Timiş pentru că au vrut să ofere căpşuni unui angajat nepalez. Agresorul, reţinut

Una dintre femeile agresate în Sânnicolau Mare (Captură video)
Andrei Popescu
27.05.2024

Patronul unei firme de reciclare de deşeuri din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi agresat fizic două femei care au intrat în curtea societăţii ca să-i ofere nişte căpşuni unui muncitor nepalez care lucra în soare, relatează Opinia Timişoarei.

Potrivit sursei citate, când le-a văzut, patronul firmei s-a năpustit asupra lor şi le-a spus că angajatul nu are pauză şi, drept urmare, le-a cerut să plece, susţinând că n-au ce căuta pe o proprietate privată. Apoi, nervos, a pleznit-o peste faţă pe una dintre femei şi s-a îndreptat şi spre a doua şi le-ar fi lovit şi cu picioarele.

Femeile agresate au cerut ajutorul Poliţiei Sânnicolau Mare, iar un echipaj a intervenit rapid la faţa locului.

Patronul a fost reţinut şi i s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. A fost dus în arestul IPJ Caraş-Severin, întrucât la Timişoara nu mai sunt locuri, şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

“La data de 25 mai a.c., poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

În fapt, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 13:50, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi adresat cuvinte jignitoare şi ar fi agresat fizic 2 femei, în vârstă de 38 şi 43 de ani, în timp ce se aflau în localitatea Sânnicolau Mare.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor