Dragnea anunţă că dă în judecată România TV: Au avut o plăcere diabolică. Au spus că am fost violat

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liviu Dragnea anunţă că dă în judecată România TV, după ce respectivul post a preluat o "făcătură" de postare, mai exact o postare atribuită partidului său în care se susţinea că fostul lider suprem al PSD a fost violat în închisoare. Şi nu o dată, ci în repetate rânduri.

Postarea era vizibil un fake, căci la sigla APP apărea un cu totul alt logo. În consecinţă, Dragnea le reproşează celor de la România TV că au dat o ştire falsă fără a verifica.

"Dorinţa patologică de senzaţional şi foamea de rating a pseudo-jurnaliştilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi.

Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienţii mogulilor de provenienţă securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenţie, fără a schiţa vreun gest elementar de a verifica cele transmise.

În detenţie mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat.

Ştiu de ce o faceţi!

Şi mai ştiu şi cine vă comandă să publicaţi asemenea minciuni despre mine!

Vă transmit vouă şi stăpânilor voştri că vă voi târî în instanţe până când vă veţi sătura să inventaţi tot felul de inepţii despre propria-mi persoană", scrie Dragnea pe Facebook.

Ulterior, într-o altă postare, Dragnea mai anunţă că va cere daune de la RTV.

Reamintim că România TV a publicat o ştire despre cum Liviu Dragnea ar fi fost umilit şi violat în puşcăria unde ar fi ajuns din vina "grupărilor oculte #rezist".

Atâta doar că postarea în care se deplânge soarta "patriotului" violat Liviu Dragnea, încarcerat, chipurile, pentru că a încercat să salveze roşiile româneşti, nu pare a fi deloc a partidului Alianţa pentru Patrie, aşa cum susţine RTV, ci un fake ordinar.

Acest lucru reiese din faptul că sigla APP care apare în aşa-zisa postare nu este aceeaşi cu cea a partidului lui Dragnea.

„Hulit şi blamat de grupări oculte sub-finanţate de către puteri subterane din occident, #rezist a avut scopul de a-l extermina pe patriotul Liviu Dragnea. Au inventat dosare, au apelat la martori falşi, numai ca patriotul nostru să ajungă la zdup, iar mişcarea naţionalistă şi suveranistă să fie oprită.

Ajuns acolo, Liviu Dragnea a suferit cele mai mari orori, asemănătoare cu practicile din temniţele comuniste ale anilor ‘70. Privat de controale medicale, bătut şi violat în repetate rânduri, a suferit enorm ca tu astăzi să poţi avea pe masă roşii româneşti!”, susţine RTV că au scris reprezentanţii partidului Alianţa pentru Patrie.

Mai jos, postrea falsa precum şi o imagine cu sigla reală a APP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne