Dragomir ştie câte voturi va avea Gino la alegerile pentru preşedinţia LPF

(Laurence Griffiths / Getty Images)
Epoch Times România
31.10.2013

Actualul preşedinte de la Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat că va rămâne la şefia instituţiei în noul mandat. Din precizările acestuia, alegerile vor fi corecte şi oponentul său, Gino Iorgulescu, nu va primi mai mult de 2-3 voturi.

”Dacă voi fi zgândărit, voi spune cine este în spatele contracandidatului meu. Deocamdată nu zic nimic. Normal că unele cluburi sunt nemulţumite. Liga e greu de condus. Nu am nimic cu domnul Iorgulescu, dar nu cred că va avea mai mult de 2-3 voturi. O să vedeţi”, spune acesta.

Dragomir îl mai atenţionează pe Năstase (n.r. Adrian Năstase), că Liga a fost clădită din banii săi şi ai fiului său, iar acest atu, împreună cu experienţa de peste patru decenii în funcţia de preşedinte, îl face un candidat de necontestat.

”Eu am o experienţă de 42 de ani numai în funcţia de preşedinte. Eu nu am băgat niciun club în faliment, Victoria s-a desfiinţat politic. Clădirea Ligii este făcută din banii mei şi ai fiului meu, să ştie şi domnul Năstase”, a adăugat Mitică.

Actualul preşedinte LPF mai spune că decât doi-trei primari vor interveni în alegeri, fapt ce se va reflecta şi voturile patronurilor de cluburi.

”Aceste alegeri vor fi unele corecte, vor fi probabil 2-3 influenţe la doi-trei primari, dar atât. Mircea Sandu nu se va implica, e prea deştept să se bage”, a menţionat Dumitru Dragomir în timpul conferinţei de presă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor