Dusan Uhrin Jr (tehnician Dinamo Bucureşti), înaintea ultimei etape de play-out - 'Jucătorii care vor intra pe teren trebuie să îmi arate tot ce au mai bun'

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare întâlneşte formaţia UTA Arad, vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, în etapa a 9-a a fazei play-out-ului campionatului intern.
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin Jr.
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin Jr. (Dinamo Bucureşti/facebook)

Conducătorul principal de joc al dinamoviştilor, Dusan Uhrin Jr este destul de optimist înaintea duelului cu UTA Arad, ultima etapă a play-out-ul Ligii I, după cum a afirmat într-o conferinţă de presă.

"Jucătorii care vor intra pe teren în acest ultim meci trebuie să îmi arate tot ce au mai bun. Ne-am pregătit şi de această dată pentru a face un joc bun. Suntem concentraţi, nu pot spune că nu suntem, până la urmă am câştigat meciul trecut în 10 jucători. Nu mă interesează împotriva cui jucăm la baraj. Vreau să pregătesc echipa cât pot de bine. Este adevărat că în proporţie de 80% vom întâlni Universitatea Cluj, o echipă bună, dar nu mă gândesc la adversar", a declarat tehnicianul alb-roşilor.

Dinamo caută să aleagă în acest moment un nou logo, care va fi ales prin implicarea fanilor din ţară şi din străinătate, a fostelor glorii şi a suporterilor înscrişi în Programul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB). Pentru moment au mai rămas în concurs cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor.

În opinia tehnicianul ceh, conducerea clubului trebuie să facă tot posibilul să păstreze actuala siglă.

"Nu am o preferinţă din cele cinci. Îmi place actuala. Încă nu mi s-a spus că trebuie să votez... probabil cineva îmi vă spune şi voi alege. Eu pot şi să desenez o siglă nouă. Am văzut variantele pe Facebook şi cred că ar fi bine să o păstrăm pe actuala. Ştiu că este dificil, dar e mai bine ca oficialii din conducere să discute cu domnul Nicolae Badea să nu schimbe istoria clubului Dinamo. Aceste sigle cu acest mare 'D' sunt comune, Dinamo Tbilisi a avut una similară şi apoi a schimbat-o, Dinamo Moscova, Dinamo Kiev... toată lumea are o siglă cu 'D'. De aceea mie îmi plac aceşti câini pe siglă. Prefer siglele cu câini", a adăugat Uhrin Jr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport