Edi Iordănescu şi-a reziliat contractul cu formaţia Gaz Metan Mediaş

'Mulţumim Edi, pentru tot ceea ce ai făcut pentru club, pentru echipă, pentru oraş, mulţumim pentru că ai crezut mereu că ne putem autodepăşi, că putem face mai mult! Mult succes în cariera ta!' - a scris gruparea de Liga I pe site-ul său oficial.
Antrenorul român Edi Iordănescu.
Antrenorul român Edi Iordănescu. (Gaz Metan Mediaş/facebook)

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a renunţat la serviciile antrenorului român Edi Iordănescu după aproape un an şi jumătate de colaborare.

Încetarea acordului dintre cele două părţi a fost de comun acord, clubul medieşean neprecizând însă cine va prelua în continuare frâiele 'Lupilor Negri'.

''Mulţumim Edi, pentru tot ceea ce ai făcut pentru club, pentru echipă, pentru oraş, mulţumim pentru că ai crezut mereu că ne putem autodepăşi, că putem face mai mult! Mult succes în cariera ta!'', a transmis clubul în mesajul de despărţire.

După încetarea stării de urgenţă în 15 mai decretată ca urmare a pandemiei de coronavirus, echipele din Liga I şi-au reînceput pregătirile în regim închis în vederea reluării campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport