Edilii din Slobozia în vizorul poliţiei. Primăria luată la verificări

Descinderi cu mascaţi
Descinderi cu mascaţi (Epoch Times România)

Primarul şi viceprimarul din Slobozia s-au trezit marţi dimineaţă cu procurorii la uşă, relatează B1 TV. Potrivit sursei citate, poliţia face cercetări într-un dosar în care ar fi implicat inclusiv un funcţionar al instituţiei publice coordonată de cei doi.

Verificările au loc la Primăria din Slobozia, în biroul primarului, viceprimarului, secretarei şi a unui funcţionar din cadrul Direcţiei de Urbanism, persoanele implicate fiind bănuite că între anii 2011-2014 au eliberat două autorizaţii de construire a unui imobil.

O altă autorizaţie de construire ar fi fost eliberată fară derularea procedurilor legale de autorizare.

Cercetările vizează şi modul în care au fost eliberate mai multe autorizaţii de construire a unor spaţii comerciale pe raza municipiului Slobozia.

Aminitm că primarul oraşului Slobozia mai este implicat într-un dosar în care au fost eliberate astfel de autorizaţii de construcţie, fiind condamnat în 2015 la trei ani de închisoare cu executare. Decizia nu este însă definitivă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne