EHF Champions League. Adrian Vasile (CSM Bucureşti), despre duelul cu formaţia norvegiană Vipers Kristiansand

"Este mult echilibru în Liga Campionilor, fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine. În această grupă nimic nu este câştigat, nimic nu este pierdut în orice loc al clasamentului ai fi.." - Adrian Vasile, antrenor CSM Bucureşti.
Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile.
Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile. (CSM Bucureşti/facebook)

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti se va duela, sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, cu formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, într-o partidă din Grupa A a Ligii Campionilor. În acest sens, conducătorul principal de joc Adrian Vasile a făcut câteva declaraţii:

"Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare şi finalul de meci. Este mult echilibru în Liga Campionilor, fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine. În această grupă nimic nu este câştigat, nimic nu este pierdut în orice loc al clasamentului ai fi. Este bine pentru noi că suntem în prima parte a clasamentului.

Trebuie să consolidăm lucrurile la care am lucrat, astfel încât la momentul testului suprem să fim siguri pe o bază bună. Sala Polivalentă este aparte mereu, e o energie care se simte când joci aici. O simt şi adversarii. O Polivalentă plină ne-ar fi de mai mare ajutor, sper să nu mai dureze mult până când vom avea suporterii alături de noi pentru ca şi nouă ne e dor de ei", a spus tehnnicianul în vârstă de 38 de ani.

"Înainte de fiecare meci meseria mea este ca adversarul să nu mă surprindă cu nimic şi să pot să transmit echipei această informaţie, astfel încât ea să rămână în mintea jucătorului. Sunt puţine secrete pe care o echipă poate să le mai aibă în faţa alteia, mai ales că în ultimele sezoane ne-am întâlnit de câteva ori.

În sport tot timpul va face diferenţa calitatea individuală a unui jucător sau calitatea unui grup de jucătoare. Dacă m-aş gândi că norvegienii s-ar putea să obosească doar pentru că au participat la un turneu final, înseamnă că nu ştim ce înseamnă antrenamentul la ei şi cât se pregătesc, ce sistem bine pus la punct au în acea ţară", a continuat acesta.

Anterior acestui meci, tigroaicele au pierdut în deplasare partida cu FTC-Rail Cargo Hungaria, scor 27-31 (16-14).
Meciul disputat la „Elek Gyula Aréna” din Budapesta a fost primul disputat de fetele noastre în acest an. Cristina Neagu, cu 9 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a echipei CSM Bucureşti.