EHF Champions League. CSM Bucureşti, învinsă la cinci goluri diferenţă de Rostov pe Don

Gruparea din Capitală s-a înclinat cu scorul de 27-22 (16-10), joi seara, în faţa formaţiei din Rusia, Rostov pe Don, într-un meci restant din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti.
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti. (CSM Bucureşti/facebook)

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a pierdut pe teren propriu duelul cu echipa rusă Rostov pe Don, scor final 27-22 (16-10), joi seara, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, partidă din Grupa A a celei mai îndrăgite competiţii inter-cluburi din Europa.

''Tigroaicele'' nu au arătat o formă extraordinară. A fost o evoluţie sub aşteptări a elevelor lui Adrian Vasile, care au comis mai multe erori în apărare, în urma cărora echipa oaspete s-a aflat tot timpul în avantaj pe tabela de marcaj.

Cea mai bună marcatoare a echipei bucureştene a fost Cristina Neagu, cu 11 goluri, fiind urmată de Carmen Martin Berenguer 3 reuşite, Dragana Cvijic 3, Mârţine Smeets 3, Barbara Lazovic 1, Elizabeth Omoregie 1.

Pentru Rostov s-au remarcat Ana Viahireva cu 5 goluri, Grace Zaadi Deuna 4, Iulia Managarova 4, Viktoria Borşcenko 4, Kristina Kojokar 3, Katarina Krpez-Slezak 2, Ksenia Makeeva 1, Anna Lagerquist 1, Vladlena Bobrovnikova 1, Milana Tajenova 1, Polina Kuzneţova 1.

Partida a fost arbitrată de grecii Andreas Bethmann şi Michalis Tzaferopoulos, iar delegat EHF a fost românul Constantin Din.

CSM Bucureşti trebuia să joace în weekend, tot acasă, cu SG BBM Bietigheim, în etapă a 9-a, dar meciul a fost amânat, după apariţiei unor cazuri noi de Covid-19 la echipa FTC Rail Cargo Hungaria.

Clasamentul în acest moment arată astfel: Rostov pe Don este lider cu 13 puncte (7 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, 11 puncte (8 j), Vipers Kristiansand, 7 p (4 j), Metz Handball, 6 p (5 j), FTC-Rail Cargo Hungaria, 6 p (6 j), RK Krim Mercator Ljubljana, 4 p (7 j), Team Esbjerg, 3 p (7 j), SG BBM Bietigheim, 2 p (8 j).

Competiţia se întrerupe după acest weekend pentru Campionatul European din Danemarca şi se va relua în ianuarie.