EHF European Cup. CS Minaur Baia Mare continuă parcursul bun! S-a calificată în sferturile competiţiei

Formaţia băimăreană s-a impus, sâmbătă, în manşa a doua a optimilor de finală a competiţiei masculine de handbal în faţa celor de la Donbas Mariupol, cu scorul de 34-26 (18-15).
CS Minaur Baia Mare - Donbas Mariupol 34-26 (18-15), în manşa a doua a optimilor de finală a EHF European Cup.
CS Minaur Baia Mare - Donbas Mariupol 34-26 (18-15), în manşa a doua a optimilor de finală a EHF European Cup. (CS Minaur Baia Mare/facebook)

CS Minaur Baia Mare a obţinut o victorie categorică, sâmbătă, pe teren propriu, în manşa a doua a optimilor de finală ale competiţiei masculine de handbal EHF European Cup, în faţa formaţiei ucrainiene Donbas Mariupol.

Minaur, care s-a impus şi în prima manşă cu 24-23, jucată vineri, tot la Baia Mare, a câştigat de această dată la o diferenţă de opt goluri, scor final 34-26 (18-15), un rezultat foarte bun care ne dă speranţă la un parcurs cât mai lung la această ediţie de cupă europeană.

De la gazde s-au evidenţiat Călin Căbuţ cu 8 goluri, Sergiu Makaria 5, Georgel Gabriel Haiduc 4, Tomas Cip 4, Daniel Cristian Mureşan 4, Robert Nagy 3, Andrei Buzle 3, Mihai Bogdan Dobra 1, Răzvan Pop (portar) 1, Tudor Bogdan Buguleţ 1.

Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Grigori Semencenko 5 goluri, Mihailo Krivcikov 4, Voodimir Kilievoi 3, Andrei Bespalov 4, Serghei Dubovik 3, Danilo Rahozin 2, Danilo Ivanilov 2, Vitali Psol 1, Danilo Osadcîi 1, Volodimir Kara 1.

Au arbitrat slovacii Boris Cipov şi Zoran Klus, iar delegat EHF a fost românul Horaţiu Cristian Belu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport