EHF European League. Meciul Viborg HK - SCM Rm. Vâlcea, amânat din cauza virusului Wuhan

Duelul celor două grupări din cadrul Grupei D a competiţiei de handbal feminin, programat pe 9 ianuarie, în Danemarca, se va disputa la o dată ulterioară din cauza unor teste pozitive la Covid-19 la clubul danez.
(MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje/facebook)

Partida de handbal feminin dintre Viborg HK şi SCM Râmnicu Vâlcea din cadrul EHF European League a fost amânat din cauza virusului Wuhan, după ce o parte din staff-ul grupării daneze au fost testate pozitiv.

''Viborg HK a informat despre mai multe persoane din cadrul clubului care au fost testaţe pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, prin urmare, se poate presupune că există o infecţie în echipă iar persoanele infectate ar trebui să fie izolate până când situaţia este stabilă în cadrul echipei, drept pentru care EHF e luat decizia de a se amâna partida'', se arată într-un comunicat al clubului vâlcean.

Celălalt meci din grupă, dintre Chambray Touraine Handball (Franţa) şi Vaci NKSE (Ungaria), se va desfăşura pe 8 ianuarie, conform programării.

Celelalte formaţii de la noi din ţară, Măgura Cisnădie va debuta în Grupa C pe 8 ianuarie, acasă, contra formaţiei norvegiene Storhamar Handball Elite, iar CS Minaur Baia Mare va juca primul său meci din Grupa B pe 9 ianuarie, acasă, împotriva formaţiei poloneze MKS Zaglebie Lubin.