Epic: Primar care participa la un curs anticorupţie, prins furând peria electrică de curăţat pantofii

Constantin Bărzăgeanu
Constantin Bărzăgeanu (Arena Valceana)

Primarul comunei Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu, a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui hotel din Băile Felix, unde era cazat, în timp ce sustrăgea o perie electrică de curăţat pantofi.

Iniţial, reprezentanţii complexului hotelier au crezut, potrivit Kanal D, că peria electrică s-a stricat iar unul dintre angajaţi a dus-o la reparat. Abia după ce au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi-au dat seama că aparatul de lustruit pantofi a fost de fapt furat de unul dintre clienţi.

Pe filmare se poate observa clar cum edilul scoate din priză aparatul şi îl ia cu el în camera de hotel, după care la el acasă.

Ironia sorţii e că primarul PNL Constantin Bărzăgeanu venise în staţiunea balneară la un curs de achiziţii publice şi combatere a corupţiei în instituţii.

"Am făcut o glumă proastă, un pariu", a declarat edilul.

Conducerea hotelului aşteaptă ca edilul să returneze aparatul în valoare de 500 de lei, în caz contrar va depune plângere penală la poliţie pentru furt.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne