Eugen Tomac: În această finală nu există un rău mic sau mai mare, ci o singură opţiune – Klaus Iohannis

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Epoch Times România)

Preşedinţele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, marţi, într-o postare publicată pe Facebook, că votul său şi al colegilor săi de partid va merge duminica aceasta către candidatul Klaus Iohannis. Tomac afirmă că votul celor din PMP este un vot „împotriva mediocrităţii din politică”, „împotriva PSD”, adăugând că în acest tur doi „nu există un rău mic sau mai mare”, ci o singură opţiune: „un vot raţional pentru o Românie care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice”.

Redăm postarea liderului PMP:

„Nu pot spune decât ceea ce am spus şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasaţi.

PSD-ul merită prezentat aşa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilica Dăncilă candidat în finala prezidenţială.

Pentru mine, democraţia înseamnă multă, foarte multă dezbatere şi luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar dincolo de acest lucru există o realitate. Duminică trebuie să votăm.

Aşa că votul meu şi al colegilor mei va merge spre Preşedintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem şi să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrităţii din politică.

În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur şi simplu nu există decât o singură opţiune. Un vot raţional pentru o Românie care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice”.