EURO 2020. Stadionul San Mames (Bilbao) va găzdui 14.000 spectatori la turneul final

Spania a aprobat un număr de 14.000 spectatori, adică 25% din capacitatea stadionul San Mames, pentru partidele programate la Bilbao din cadrul Grupei E din care fac parte Spania, Suedia, Polonia şi Slovacia.
(Getty Images)

Stadionul San Mames de la Bilbao (Spania) ce are o capacitate de 53.331 locuri, va găzdui la EURO 2020 meciurile din cadrul Grupei E, din care fac parte Spania, Suedia, Polonia şi Slovacia, respectiv o partidă din optimile de finală.

În acest sens, potrivit unei decizii luate de primăria şi autorităţile sanitare ale oraşului basc, partidele vor putea fi urmărite de 14.000 spectatori.

Autorităţile din Ţara Bascilor urmează să trimită, joi, către Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) documentaţia solicitată de UEFA privind posibilitatea disputării meciurilor de la EURO 2020 cu spectatori în tribune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport