EURO U-21. Mirel Rădoi: 'Ne aflăm în faţa unei partide importante, dar în acelaşi moment, decisivă.'

Naţionala României va lupta pentru semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino cu prima reprezentativă a Franţei, luni seara, pe Stadionul 'Dino Manuzzi' din Cesena.
Selecţionerul echipei reprezentative de fotbal Under-21 a României, Mirel Rădoi.
Selecţionerul echipei reprezentative de fotbal Under-21 a României, Mirel Rădoi. (Getty Images)

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi şi atacantul Florinel Coman au participat la conferinţa de presă organizată duminică seara, la Cesena, cu prilejul partidei cu Franţa - ultimul meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino.

"Ne aflăm în faţa unei partide importante, dar în acelaşi moment, decisivă. Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră sau dintre noi ne-am fi gândit că putem fi în prezenţa dumneavoastră aici cu cele şase puncte după două partide. Am scris istorie până acum, dar cred că în acest moment cele şase puncte, dacă nu vom lua măcar un punct mâine seară, pot rămâne în urmă şi asta înseamnă că putem da cu piciorul la una dintre cele mai mari şanse pe care le avem în acest moment", a declarat fostul internaţional român.

El a precizat că vor fi câteva schimbări în primul unsprezece, iar una dintre ele este Florinel Coman: "Clar vor fi schimbări în primul '11' şi una este aici de faţă (n.r. Florinel Coman), care şi-a câştigat locul de titular".

"Îmi pare rău pentru cei implicaţi, Italia, dar, înainte de toate mai sunt două partide de disputat şi se poate întâmpla ca diseară Italia să nu mai aibă nicio şansă, dacă Danemarca va câştiga 4-0 cu Serbia. Suntem aici doar pentru noi şi pentru o ţară întreagă, nu ne gândim la altcineva, pe cine am putea ajuta sau pe cine am putea lăsa acasă. Important e că mâine să avem cel puţin un punct de partea noastră, pentru a ne realiza obiectivul", a conchis selecţionerul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport