Europa League. Dan Petrescu, declaraţii înaintea partidei cu Lazio Roma

Formaţia CFR Cluj va întâlni joi seara în competiţia europeană gruparea italiană Lazio Roma, partida din cadrul Grupei E a Europa League, urmând să înceapă la ora 19:55, pe Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu'.
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu a făcut declaraţii cu privire la partida pe care jucătorii săi o vor disputa în această seară în grupele Europa League, adversara ceferiştilor fiind una destul de dificilă, cu un lot net superior grupării din Gruia. Poreclit 'Bursucul', fostul tricolor al Generaţiei de Aur este conştient de valoarea 'Alb-Azurilor', este o echipă bună care nu îşi va permite să piardă două meciuri la rând, după eşecul din campionat, cu SPAL Ferrara.

"Lazio merita să câştige nouă puncte în primele meciuri din Serie A. Cu Roma merita să câştige, şi cu Sampdoria au făcut un meci foarte bun. Cu SPAL nu au fost atenţi în anumite momente. E o echipă mare, cu un antrenor care e de trei ani la echipă, care cunoaşte foarte bine echipa. Lazio e o echipă mare, nu îşi permite să piardă două meciuri consecutive, însă toate echipele au puncte slabe, chiar şi Barcelona" a declarat Petrescu.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a apreciat la rândul său într-o conferinţă de presă că meciul de joi, cu CFR Cluj, va fi una destul de incomodă, dificilă, duelul celor două combatante urmând a fi unul destul de intens.

"Cu siguranţă, e o grupă dificilă, echilibrată. Cu Celtic şi CFR Cluj, care au evoluat în preliminariile Champions League. Cu Rennes, care a câştigat Supercupa Franţei şi are evoluţii foarte bune. Puteam avea o tragere la sorţi mai bună. Mâine va fi o partidă dificilă, intensă. CFR Cluj e o echipă fizică şi intensă, cu un foarte bun antrenor. Vor fi multe dueluri tari", a spus Inzaghi.

Partida CFR Cluj - Lazio Roma, din cadrul Grupei E a Europa League, se va disputa joi, de la ora 19:55, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu''.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport