Explozie într-o staţie de metrou din Paris – zeci de pasageri evacuaţi

După explozia ce a avut loc în capitala franceză se fac investigaţii la faţa locului,iar deocamdată nu există detalii care să indice un posibil atac terorist.
Turnul Eiffel, Paris
Turnul Eiffel, Paris (Google images)

Într-o staţie de metrou din Paris s-a produs o explozie, iar zeci de pasageri au fost evacuaţi de la locul evenimentului.

Incidentul a avut loc aproape de staţia de metrou Palace d’Italie în jurul orei 21:30, ora locală, conform informaţiilor.

Se presupune că opt persoane au fost rănite în aparenta explozie, însă acest lucru nu a fost confirmat încă de oficialităţi.

Circa zece ofiţeri de poliţie se află la faţa locului, care a fost izolat.

Franţa este în mare alertă ca urmare unei serii de atacuri teroriste ale ISIS, în special masacrul produs de un camion în Nisa vara trecută, care a ucis 86 de persoane.

De asemenea, 130 de persoane au fost omorâte în Paris în data de 25 noiembrie ca urmare a unei serii de atacuri jihadiste coordonate în întreaga capitală.

Dar nu există nicio sugestie că incidentul de aseară are legătură cu atacurile teroriste, mai multe rapoarte sugerând că a fost cauzat de un incendiu electric.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe