Familie aflată la bordul unei motociclete în flăcări, salvată de un poliţist [video]

Motocicletă
Motocicletă (screenshot tramite video Youtube)

Un motociclist şi familia sa au fost salvaţi dintr-o situaţie potenţial dezastruoasă, întrucât motocicleta pe care o conduceau luase foc în timp ce circulau pe autostadă.

Imaginile video au fost surprinse duminică, 14 aprilie, de un poliţist al patrulei în momentul în care s-a apropiat de motocicletă - pe care călătoreau tatăl, mama şi un copilaş - strigându-le să se oprească şi să coboare imediat. Incidentul a avut loc pe o autostradă din Utter Pradesh, India, relatează Fox News.

În clipul video de mai sus se poate vedea cum focul a cuprins partea de jos din spate a motocicletei, chiar sub picioarele femeii care purta un sari şi sandale.

"Focul s-ar fi putut extinde ajungând la motor şi ar fi explodat, sau sari-ul femeii ar fi putut lua foc şi provoca un accident grav", a declarat patrula poliţiei.

După ce motocicleta a oprit în siguranţă şi familia s-a îndepărtat, conducătorul motocicletei împreună cu poliţiştii au reuşit să stingă flăcările.

"Nu mi-am dat seama de incendiu, deoarece era în partea de jos a motocicletei şi strada era foarte aglomerată", a spus motociclistul.

Totuşi, pagubele nu au fost grave, poliţiştii i-a avertizat să fie atenţi, iar familia şi-a continuat călătoria. Au fost norocoşi, căci ar fi putut să se termine în mod tragic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură