FC U Craiova, victorioasă cu FC Voluntari în Cupa României

Gruparea pregătită de Nicolo Napoli s-a impus la scor minim în faţa ilfovenilor, joi seara, pe teren propriu, la Târgu Jiu, într-un meci din Grupa A a Cupei României la fotbal. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Aurelian Chiţu.
FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0   (1-0),  în Grupa   A a Cupei României la fotbal.
FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0 (1-0),  în Grupa A a Cupei României la fotbal. (Fotbal Club Universitatea 1948/facebook)

FC U Craiova 1948 a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0) duelul cu FC Voluntari din Grupa A a Cupei României la fotbal.

Unicul gol al partidei disputate pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost înscris de Aurelian Chiţu, imediat după fluierul de start al centralului Szabolcs Kovacs (minutul 6).

Fiecare echipă şi-a trecut în cont câte o bară, oaspeţii prin George Merloi (58), iar gazdele prin Gabriel Iancu (73).

”Am făcut un joc bun, nu meritam să pierdem, am încercat să spargem apărarea foarte bună a Craiovei. Sunt supărat pentru că nu am egalat, dar şi pentru că am luat golul pe contraatac.

A trebuit să gestionez situaţia în vederea meciului de la Arad, de aceea am folosit jucători cu mai puţine minute.

Este foarte important să câştigăm ultimul meci cu Sepsi, pentru a mai spera la calificare”, a spus după meci tehnicianul voluntarilor Liviu Ciobotariu.

FC U Craiova venea după o remiză cu Dinamo în prima etapă a competiţiei (0-0), iar FC Voluntari trecuse de Unirea Slobozia (1-0), pe terenul celei din urmă.