FCSB a remizat cu formaţia de ligă secundă Oţelul Galaţi, în Cupa României

FCSB şi Oţelul Galaţi s-au anulat reciproc, joi seara, pe terenul celei din urmă, într-un meci din Grupa B a competiţiei naţionale. Scor final 0-0.
FCSB - Oţelul   Galaţi 0-0, într-un meci din Grupa B a   Cupei României la fotbal.
FCSB - Oţelul Galaţi 0-0, într-un meci din Grupa B a Cupei României la fotbal. (FCSB/facebook)

FCSB şi gruparea de ligă secundă Oţelul Galaţi au terminat indecis confruntarea din Grupa B a Cupei României la fotbal, scor final 0-0.

"Un meci de uzură, băieţii au încercat, şi-au dat viaţa. Atât s-a putut. Mergem înainte. Voiam să câştig, d-aia am venit aici. Îmi pare rău, băieţii au încercat, au avut şi câteva şanse. Dacă Miculescu dădea gol la prima sau a doua încercare, se deschidea jocul. Tudor şi Ciobanu au intrat foarte bine, mă bucur pentru ei, sper să muncească şi de aici să fie un punct de pornire pentru ei..

Miculescu e un jucător tânăr care vine din alt mediu. La FCSB trebuie să dai de 3-4 ori mai mult decât echipa de la care ai venit. Depinde şi de el, trebuie să lucrăm cu el psihic şi la antrenamente. Calităţi are, pentru că n-a fost adus pe banii ăştia pentru nicio calitate.

Mie mi-a plăcut meciul, a fost agresiv. Dacă pui piciorul la minge e perfect normal. Au avut atitudine.

Eu am mai zis. Mai e un meci la Craiova, sper să luăm 3 puncte. V-am zis, după aia eu nu sunt pregătit. Nu am actele necesare şi nu am calitatea asta. E şi dorinţa mea, ţine şi de mine. Asta simt acum. Încă nu e momentul meu.

În Cupă mai debutăm un copil, se mai permit anumite chestii, dar în campionat nu ai voie să faci paşi greşiţi. Urmează un meci important în campionat şi trebuie să câştigăm", a spus antrenorul interimar al roş-albaştrilor, Mihai Pintilii.

În primul meci din grupă, FCSB a terminat la egalitate, 2-2 cu UTA, la Arad, iar Oţelul s-a înclinat, 0-1 acasă cu CS Mioveni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport