Fed Cup. România şi Cehia la egalitate! Buzărnescu se înclină în faţa Siniakovei

Sportiva noastră a pierdut în ultimul meci de simplu în faţa liderei mondiale WTA la dublu, Katerina Siniakova, în două seturi, scor final 6-4, 6-2.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Romania Fed Cup Team/facebook)

Al patrulea meci al întâlnirii dintre România şi Cehia din primul tur al ediţiei 2019 a Grupei Mondiale a Fed Cup, le-a avut ca protagoniste pe Mihaela Buzărnescu (28 WTA) şi Katerina Siniakova (44 WTA), şi în urma căruia cehoaicele aveau neapărat nevoie de o victorie pentru a rămâne în cărţi.

Românca a început foarte bine jocul, a alergat foarte bine, intuind excelent jocul adversarei, dar pe final cea din urmă a revenit spectaculos, după lupte grele aceasta adjudecându-şi primul set. Siniakova a avut un simţ extraordinar al mingii şi al terenului, fiind foarte eficientă pe primul serviciu.

În setul doi s-a jucat la fel de aspru. Românca nu a avut însă ritm la serviciu, a greşit mult, permiţându-i cehoaicei să-şi urmeze planul de joc.

Partida s-a terminat cu scorul de 6-4, 6-2, timpul de joc alocat fiind de o oră şi 26 de minute.

Urmează partida de dublu, meci decisiv în vederea stabilirii semifinalistei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport