Federaţia americană de rugby şi-a declarat falimentul

Criza provocată de pandemia de coronavirus afectează lumea sportului într-o mare măsură. Federaţia americană de rugby tocmai şi-a declarat falimentul, fiind în imposibilitatea de a-şi mai susţine financiar obligaţiile, asta după ce instanţa a oprit toate competiţiile naţionale începând cu 20 martie.
(RugbyWorldCup/facebook)

Federaţia americană de rugby are de suferit în urma pandemiei de Covid-19, forul american fiind forţat să-şi declare falimentul.

Confruntată cu constrângeri financiare insurmontabile de la încheierea competiţiilor naţionale, USA Rugby trebuie să se reorganizeze pentru a-şi acoperi deficitul bugetar.

"Provocările financiare existente au fost accentuate de impactul pandemiei de Covid-19 asupra activităţilor legate de rugby.. Această organizaţie trece prin cea mai dificilă perioadă a existenţei sale. Niciuna dintre deciziile noastre nu a fost luată uşor", a comentat Barbara O'Brien, preşedinta USA Rugby.

Aflat sub protecţia capitolului 11 din Legea americană a falimentului, forul american va beneficia de un sprijin financiar, aprobat de comitetul executiv al instanţei conducătoare la nivel mondial, World Rugby. Scopul este de a permite Federaţiei americane să se reorganizeze, împreună cu alţi creditori, pentru a stabili un posibil plan de restructurare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport