Feliciano Lopez, campion pentru a doua oară la turneul de la Queen's (ATP)

Jucătorul spaniol a repetat perfomanţa ediţiei 2017 a circuitului londonez, duminică, adjudecându-şi trofeul după o finală cu francezul Gilles Simon.
Tenismanul spaniol Feliciano Lopez.
Tenismanul spaniol Feliciano Lopez. (atptour.com)

Feliciano Lopez (37 ani, 113 ATP) aflat la final de carieră, a adăugat palmaresului său un nou titlu.

Spaniolul a cucerit, duminică, turneul pe iarbă de la Queen's (ATP), dotat cu premii în valoare de 2.081.830 euro, graţie succesului înregistrat în faţa tenismanului francez Gilles Simon (38 ATP) cu scorul de 6-2, 6-7 (7/4), 7-6 (7/2). Acesta şi-a asigurat prestigiosul trofeu după două ore şi 49 de minute de joc efectiv.

"Credeam că cel mai bun moment al carierei mele a fost titlul de acum doi ani, dar nu, acesta e", a declarat Feliciano, care a câştigat Queens şi în 2017.

La 37 de ani, Lopez a devenit astfel cel mai vârstnic jucător care s-a impus pe gazonul din capitala Marii Britanii, şi totodată al treilea wildcard din istoria turneului de la Queens care câştigă titlul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport