Fifor: Iohannis vrea să penelizeze toată România. Votaţi duminică împotriva urii!

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că recurge la "un discurs al urii" pentru a-şi atinge obiectivul de "penelizare" a întregii Românii.

“În toată această campanie şi nu numai, Iohannis a avut un discurs al urii. Nu a fost niciodată şi nici nu vrea să devină un preşedinte al tuturor românilor. El vrea să fie preşedintele PNL-iştilor. Pe toţi ceilalţi care nu l-am votat ne socoteşte inferiori, anormali sau mai puţin români. Viziunea lui e să ne penelizeze pe toţi, să penelizeze toată România. Următorul pas....nu eşti PNL-ist, nu ai ce căuta în România”, a declarat liderul PSD, duminică, pe Facebook.

De asemenea, Mihai Fifor l-a acuzat pe şeful statului că promovează ura, dezbinarea şi segregarea şi că nu urmăreşte să fie un preşedinte “al nostru, al tuturor românilor”.

Liderul PSD a mai transmis că românii vor trebuie să aleagă în 24 noiembrie între un preşedinte “care susţine un guvern al austerităţii” şi unul “care vorbeşte despre unitate şi bună înţelegere, care a condus un guvern al prosperităţii”, făcând o referire la Viorica Dăncilă, al cărei Guvern, reamintim, a fost acuzat de opoziţie că a lăsat în urmă o Românie răvăşită pe plan economic.

“Îndemnul meu e simplu: Nu votaţi ura! Votaţi cu inima!”, a conchis secretarul general al PSD.

Ironic, postarea lui Fifor împotriva aşa-zisului “discurs al urii” vine în contextul în care şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguţa Vasilescu, a avut, sâmbătă, un nou derapaj la adresa preşedintelui, declarând la Antena 3 că acesta “se şi vede şef de lagăr de concentrare”. A doua zi, sub presiunea comunităţii evreieşti din România, lidera PSD s-a văzut nevoită să îşi ceară scuze public pentru remarcile sale xenofobe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne