Fifor, mesaj pentru Barna: Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Guvernare înseamnă maturitate şi responsabilitate

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Facebook)

Uniunea Salvaţi România nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România, a transmis, joi, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

"Liderul Partidului Lozincă - USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu seninătate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge preşedintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanşare a alegerilor anticipate. Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toţi parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui 'acord politic'. În caz contrar, ne-a informat că va mai aştepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votaţi-ne o dată, că noi oricum nu vrem şi nu ştim să guvernăm, ci doar mimăm în campanie", a scris Fifor pe Facebook.

Liderul PSD susţine că o atitudine atât de lejeră în conţinut şi atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat şi îl "convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România".

"PSD are datoria de a rămâne responsabil şi de a nu lăsa ţara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial 'Game of Thrones'. Un serial care, daţi-mi voie să vă reamintesc, s-a cam încheiat în ... flăcări! Mulţumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Guvernare înseamnă maturitate şi responsabilitate, nu o joacă pe seama României", a precizat Fifor, adăugând hashtag-ul #fărăaventurieriînfuncţiipublice.