Fifor: Ponta şi-a construit cariera pe trădări. El nu este pro România, ci pro trădare

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a acuzat pe fostul premier Victor Ponta că şi-a construit cariera pe “trădări” şi susţine că “tentativa de lovitură de partid, gândită împreună cu Iohannis, a eşuat”.

“Am înţeles că Victor Viorel Ponta suferă câteva dezamăgiri pe care le exhibă, unde altundeva decât pe facebook (locul unde face politică, în mod curent şi de unde şi-a dat chiar şi demisia din PSD)”, a susţinut Fifor pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD a afirmat că, deşi Ponta menţine că “este dezamăgit de PSD”, de fapt, “marea lui tristeţe este că i-a promis lui Klaus Iohannis că va racola parlamentari PSD şi nu a reuşit”.

“Nu doar că nu a reuşit, dar au şi plecat de la el din partid. Ca urmare, i-a strâns să-i numere. Zice că i-au ieşit 30. Eu ştiu că sunt mai puţini, dar nu mai contează acum. Ceea ce contează este că tentativa de lovitură de partid, gândită împreună cu Iohannis, a eşuat. Ghinion”, a adăugat secretarul general al PSD.

Fifor a subliniat că nu ar fi mirat ca, “începând de mâine, înainte chiar ca moţiunea să pice”, preşedintele Pro România să “ceară din nou o alianţă cu PSD”, avertizându-l totuşi pe acesta să nu uite că “a fost pesedist, înainte de a fi trădător”.

“Acesta este Victor Viorel. Un politician care şi-a construit cariera pe trădări şi uitări. L-a trădat pe mentorul său, cel care l-a dus de mână, la PSD, Adrian Năstase, pe urmă a trădat PSD cu Băsescu, l-a trădat pe Geoană pe care nici nu l-a votat, deşi îi era purtător de cuvânt, l-a trădat pe Crin Antonescu. I-a trădat pe toţi cei care l-au ajutat sau i-au fost parteneri”, a precizat Fifor.

Nu în ultimul rând, liderul PSD i-a transmis lui Ponta că, “din acest motiv, nu mai convingi pe nimeni (în afară de Tăriceanu, care regretă amarnic), nici măcar pe proprii parlamentari”.

“Tu eşti şi ai fost mereu nu pro România, ci pro trădare”, a conchis Fifor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne