Finala ediţiei 2019-2020 a Cupei României se va desfăşura pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti

Potrivit unui comunicat al FRF, finala ediţiei 2019-2020 a Cupei României va avea loc pe Stadionul 'Ilie Oana' din Ploieşti în data de 22 iulie, după ce iniţial ar fi trebuit să se desfăşoare la Craiova pe Stadion 'Ion Oblemenco'.
Finala ediţiei 2019-2020 a Cupei României se va desfăşura pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti.
Finala ediţiei 2019-2020 a Cupei României se va desfăşura pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti. (FRF/facebook)

Programată iniţial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană", după cum a decis, marţi, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal: ''Dorinţa de a oferi finalistelor posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei'', a precizat forul naţional.

Ultimul act al Cupei României la fotbal este programat pe 22 iulie, ora de start ora de start urmând a fi stabilită ulterior.

''În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu - Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu - Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga - Vicepreşedinte FRF: Aprobă schimbarea locului de desfăşurare a Finalei Cupei României, ediţia 2020, jocul urmând a se disputa pe stadionul 'Ilie Oana' din Ploieşti, în loc de stadionul 'Ion Oblemenco' din Craiova, cum fusese programat iniţial'', se arată în comunicatul mai sus menţionat.

Finalistele vor fi decise miercuri şi joi, când vor avea loc partidele din manşa secundă a semifinalelor:

8 iulie, ora 20:00 FCSB – Dinamo (3-0 în tur)

9 iulie, ora 20:00 CSM Politehnica Iaşi – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (1-5 în tur)