Fiul lui Virgil Măgureanu contraatacă: "Numai două minţi bolnave pot minţi cu atâta nonşalanţă!"

Marian Măgureanu, fiul fostului şef SRI susţine că Ghiulbenghian a cooptat-o pe fosta sa soţie într-o sarabandă a denunţurilor mincinoase din frustrare că familia Măgureanu nu a vrut să facă afaceri cu el.
Virgil Măgureanu, fost director SRI
Virgil Măgureanu, fost director SRI (Epoch Times România)

Denunţurile incendiare semnate de Alina Petre, fostă Măgureanu, şi de Florin Ghiulbenghian ar veni din dorinţa acestuia de se răzbuna, după ce familia fostului şef SRI a refuzat să facă afaceri cu el, susţine Marian Măgureanu.

Marian Măgureanu a declarat la România TV că sarabanda denunţurilor la DNA a fost declanşată de o afacere eşuată a lui Ghiulbenghan cu familia Măgureanu. Mai mult, afaceristul ar fi profitat de relaţia tensionată dintre Alina Petre şi fostul său soţ şi ar fi cooptat-o pe aceasta.

"Florin Ghiulbenghian a tot încercat, în nenumărate rânduri, să pună la cale tot felul de afaceri cu familia mea. Începând cu comerţ cu armament, până la fabrica de procesare fructe a familiei din oraşul Cehu Silvaniei, unde îşi dorea foarte mult să ajungă director general. Intuindu-i personalitatea instabilă de tip baron Munchausen (vorba unui prieten: după ce vindea Ambasada Chinei şi focoase nucleare, venea la cafenea şi avea gaură în talpa de la pantofi) tatăl meu a decis să-l îndepărteze. Pe fondul frustrărilor personale şi a sentimentelor de ratare care îl bântuiau foarte des, domnul Ghiulbenghian a plecat din birou ameninţând de faţă cu mai multe persoane: "Am să vă distrug" ", a declarat fiul fostului şef SRI, citat de stiripesurse.ro.

Marian Măgureanu a mai susţinut că Ghiulbenghian a profitat de tensiunea dintre el şi fosta soţie Alina şi a cooptat-o pe aceasta într-un "circ de joasă factură" al denunţurilor delirante.

"Pe acest fond a căutat-o pe Alina Petre (fostă Măgureanu), cu care ştia că sunt într-o relaţie tensionată, în plin divorţ, şi dovedindu-şi caracterul lipsă, au ticluit împreună acest circ de cea mai joasă factură, invocând situaţii şi minciuni dintre cele mai halucinante şi care frizează patologicul. Foarte mulţi oameni care ştiu adevărul îmi sugerează să cer examinarea psihică a celor doi, pentru că numai două minţi bolnave pot minţi cu atâta nonşalanţă, uneori contrazicându-se pe ei înşişi de la o emisiune la alta. Sau poate, citându-l pe domnul Ghiulbenghian, care în momentul când i s-a prezentat o listă avandu-l în frunte pe Virgil Măgureanu, el printre administratori, şi vreo 29 de generali din structurile secrete româneşti, a spus că: "a făcut-o ca să facă mişto". Poate vom afla, peste ceva timp, că tot circul care ţine România în priză de către doi nimeni a fost "la mişto" ", a mai adăugat Marian Măgureanu.

Reamintim că fosta noră a lui Virgil Măgureanu şi Florin Ghiubenghian au făcut denunţuri vizându-i (printre alţii), pe fostul său socru, Virgil Măgureanu, pe fostul preşedinte Băsescu, pe Crin Antonescu, pe Guvernatorul BNR Mugur Isărescu, pe Daniel Morar etc. Unul dintre denunţuri vizează presupusa ucidere a lui Codruţ Marta despre care, potrivit denunţătorilor, ar fi ştiut inclusiv fostul preşedinte Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne