Florin Răducioiu, despre cine ar trebui să antreneze echipa naţională

"Eu cred că la echipa naţională trebuie să vină un antrenor cu mare experienţă, care ştie ce înseamnă echipa naţională.. Nu ştiu cine este acela, în ce colţ de lume este. Cred că Boloni ar fi o soluţie bună..", a declarat fostul internaţional Florin Radu Răducioiu.
Fostul internaţional român Florin Răducioiu.
Fostul internaţional român Florin Răducioiu. (FC Dinamo Bucureşti/facebook)

Fostul internaţional Florin Răducioiu, proaspăt numit în funcţia de team manager la Dinamo Bucureşti, a afirmat, miercuri, că Ladislau Boloni ar fi potrivit să antreneze în acest moment echipa naţională de fotbal a României.

"S-au întâmplat multe, cu aceşti antrenori la echipa naţională, cu preşedintele federaţiei. Eu cred că au timp, pentru că, din păcate, nu s-au calificat la Campionatul Mondial. Eu cred că la echipa naţională trebuie să vină un antrenor cu mare experienţă, care ştie ce înseamnă echipa naţională. Nu ştiu ce să spun despre Adrian Mutu, nu sunt preşedintele federaţiei. Eu îi doresc succes lui Adi Mutu, este noul val de antrenori tineri, dar eu sunt de o cu totul altă altă părere, că la echipa naţională să fie un antrenor cu mare experienţă. Nu ştiu cine este acela, în ce colţ de lume este. Cred că Boloni ar fi o soluţie bună. Este un antrenor cu mare, mare experienţă, şi cred că poate fi o soluţie foarte bună", a declarat fostul atacant al Generaţiei de Aur.

În acest moment tricolorii nu au un selecţioner, Mirel Rădoi (40 de ani) cel care preluase în 26 noiembrie 2019 prima echipă de la Cosmin Contra, s-a retras de pe banca tehnică după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.
Contractul lui Mirel Rădoi a expirat la 30 noiembrie 2021.

De atunci preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu foştii selecţioneri Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, dar şi cu antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru a le propune preluarea postului, însă niciuna dintre soluţii nu s-a concretizat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport