Fost consilier al Elenei Udrea reţinut de DNA în dosarul Gala Bute

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării, Ştefan Lungu a fost reţinut, marţi dimineaţă, de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute", relatează Mediafax.

Ştefan Lungu urmează să fie prezentat în instanţă cu propunere de arestare preventivă, alături de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi de primarul PSD al oraşului Lupeni, Cornel Resmeriţă, reţinuţi în acelaşi dosar, luni seară.

În dosarul Gala Bute au mai fost aduşi, cu mandat la DNA fostul secretarul general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) Gheorghe Nastasia, şi omul de afaceri Adrian Gărdean, care controlează SC Termogaz Company SA.

Reamintim că în Gala Bute este învinuită şi Elena Udrea, acuzaţiile ce i se aduc fiind: abuz în serviciu, cu obţinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne