Fost oficial al Pentagonului - OZN-urile nu sunt de pe această planetă, Rusia colabora informaţional cu SUA pentru a înţelege fenomenul

ET
ET (Pixabay)

Documente guvernamentale secrete, care urmează să fie publicate în curând, arată că Statele Unite urmăresc activitatea OZN-urilor de 70 de ani, potrivit unui fost oficial al Pentagonului, Luis Elizondo.

Elizondo a făcut afirmaţia, vineri, la emisiunea „Tucker Carlson Tonight”, menţionând că linia cronologică foarte lungă exclude în esenţă posibilitatea ca aceste obiecte zburătoare extrem de avansate să aparţină Americii, Rusiei sau Chinei.

Citiți și Avertizor care a făcut publice rapoarte despre OZN-uri acuză hărţuire din partea unor oficiali ai Pentagonului

„Acesta este un document care a fost obţinut în temeiul legii privind libertatea informaţiei şi demonstrează destul de clar că am avut probleme cu aceste UAP-uri [fenomene aeriene neidentificate] ... cel puţin din 1950, probabil chiar mai înainte”, a afirmat Elizondo în cadrul emisiunii lui Tucker Carlson.

„Iar aceasta este corespondenţa oficială a guvernului SUA. Nu este un raport al vreunui martor ocular sau al vreunui civil. Sunt documente oficiale ale guvernului, de la personalul militar la niveluri foarte înalte din armată”.

Citiți și Fenomen super bizar pe aeroportul din Miami (Video)

Elizondo a susţinut că documentele descriu întâlnirile cu aceste aeronave care survolau „continuu” „instalaţiile militare americane secrete” care aveau arsenal nuclear şi că implicaţiile cronologiei ce se întinde pe o durată de cel puţin 70 de ani relevă faptul că aceste aeronave nu sunt tehnologii secrete ale SUA.

„Guvernul SUA a admis, în cele din urmă, că nu este vreo tehnologie secretă a SUA. Dar acum există posibilitatea ca cineva să susţină „bine, poate este un fel de tehnologie străină”, a afirmat el.

Citiți și Mail Online: NASA blochează o transmisie live pentru a ascunde prezenţa unui OZN

„Iată problema cu această teorie: ştim că ruşii, după căderea zidului Berlinului, ne-au transmis multe informaţii”, a continuat el. „A existat o perioadă de aproximativ 5 ani, această nouă poveste de dragoste între noi şi Rusia, în timpul căreia ne-au transmis multe informaţii despre OZN. Şi apropo, ei vedeau exact pe cerul lor acelaşi lucru pe care îl vedeam şi noi”.

Acest lucru lasă ca singura alternativă posibilă - China - dar Elizondo a afirmat că este imposibilă, luând în considerare stadiul în care se afla China în anii 1950: cuprinsă de foametea generată de Marele Salt Înainte şi practic fără tehnologie industrială.

Citiți și O gravură din lemn din 1561 descrie o bătălie între OZN-uri deasupra oraşului Nuremberg

„Vorbiţi despre o ţară care, într-un fel, în 70 de ani, ar fi păstrat această tehnologie care la vremea respectivă era cu cel puţin o mie de ani înaintea noastră - şi a păstrat-o secretă - a reuşit să o desfăşoare împotriva noastră în 1950”, a spus el, adăugând că întâlnirile cu aceste aeronave au avut loc mai frecvent odată cu intrarea omenirii în Epoca Atomică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe