Fost şef al unui program de la Pentagon: OZN-urile au dezactivat în mod repetat rachetele nucleare americane

(cosmin4000 / Getty Images)

Obiecte zburătoare neidentificate (OZN) au interferat în mod repetat cu tehnologia nucleară americană, forţând unele unităţi de rachete să devină inoperabile, a declarat, pentru Washington Post, Luis Elizondo, fost şef al Programului Avansat de Identificare a Ameninţării Aerospaţiale a Pentagonului.

Dezvăluirea survine înainte de îndelung aşteptata publicare a unui raport neclasificat privind fenomenele aeriene neidentificate (UAP) observate de piloţii Marinei SUA, care se aşteaptă să fie prezentat Congresului la sfârşitul lunii iunie.

Citiți și Fost oficial al Pentagonului - OZN-urile nu sunt de pe această planetă, Rusia colabora informaţional cu SUA pentru a înţelege fenomenul

„În această ţară, am avut incidente în care aceste UAP-uri au interferat şi au făcut bateriile de rachete nucleare neoperabile”, a menţionat Elizondo într-un interviu.

Deşi unii ar putea considera incidentele ca fiind „paşnice”, există date care sugerează că OZN-urile au interferat şi cu tehnologia nucleară a altor ţări şi „activând rachetele”, a declarat expertul.

"Cred că există cu siguranţă în acest moment suficiente date pentru a demonstra că există un interes pentru tehnologia noastră nucleară, un mod de a interfera cu acea tehnologie nucleară", a declarat Elizondo, menţionând că nu există nimic surprinzător cu privire la un posibil interes sporit al celor care conduc OZN-urile pentru bazele nucleare ale SUA.

Citiți și Pentagonul publică videoclipuri cu OZN-uri, recunoaşte că aparţin Marinei şi că sunt reale - video

Comentând viitorul raport, Elizondo a spus că „a declarat definitiv o dată pentru totdeauna” că UAP-urile nu sunt de fabricaţie americană şi nici rusă sau chineză.

Citiți și Fenomen super bizar pe aeroportul din Miami (Video)

Citiți și Un posibil OZN monitorizează astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională