Fostul secretar al lui Coposu: Mergeţi la vot! E un drept pe care l-am câştigat prin jertfa şi sângele martirilor

În momentul în care am avea o ezitare să mergem la vot, din comoditate ori din dezgust pentru actuala clasă politică, să chibzuim o clipă la toţi eroii noştri care au făcut România Mare, care au luptat pentru credinţă, adevăr şi dreptate în întunericul comunist şi postcomunist, a subliniat Ion-Andrei Gherasim.
Ion-Andrei Gherasim, Director executiv al Fundaţiei Corneliu Coposu
Ion-Andrei Gherasim, Director executiv al Fundaţiei Corneliu Coposu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Dragi prieteni, este foarte important să mergem duminică la vot şi să ne exercităm acest drept fundamental într-o democraţie, pe care l-am câştigat prin jertfa şi sângele martirilor, le-a transmis românilor Ion-Andrei Gherasim, fostul secretar personal al seniorului Corneliu Coposu, într-o postare pe contul său de Facebook.

"În momentul în care am avea o ezitare să mergem la votare, din comoditate ori din dezgust pentru actuala clasă politică, să chibzuim o clipă la toţi eroii noştri care au făcut România Mare, pentru toţi cei care au luptat pentru credinţă, adevăr şi dreptate în întunericul comunist şi postcomunist, eroi ştiuţi ori neştiuţi...", a scris Ion-Andrei Gherasim.

Fostul secretar personal al lui Corneliu Coposu a remarcat că, din păcate, în ultimii 27 de ani, am fost obligaţi să votăm mereu anti ceva sau împotriva cuiva, niciodată pentru ceva.

"A venit vremea să dăm un vot pozitiv, un vot de care să fim mândri în interiorul nostru şi pe care să nu-l regretăm peste ani! A venit vremea ca minciuna, lipsa cuvântului dat, corupţia şi atâtea, şi atâtea rele să fie înlocuite cu credinţa reală, nu de faţadă, cu adevărul şi transparenţa, cu bunul simţ şi competenţa, pentru ca să oferim generaţiilor viitoare... speranţa! Cine nu votează duminică, nu are dreptul să se plângă mai târziu! Doamne ajută!", a mai precizat Ion-Andrei Gherasim.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne